top of page

Welkom bij the Master Jar!

Ik vertel je graag over het ontstaan van dit bedrijf en de gelijknamige methode.

Eveline Druncks the Master Jar.jpg

Ken je dat gevoel van eeuwige haast?

Ik wel. Sterker nog: Er ging geen dag voorbij zonder zorgen, want ik kreeg nooit genoeg gedaan. Mensen in mijn omgeving snapten mijn zorgen niet. “Doe gewoon wat rustiger aan, Eveline.”

 

Maar rustiger aan doen was geen optie. Anders zou ik studievertraging oplopen - en dat kon ik me niet veroorloven. Daarnaast moest ik werken om de rekeningen te betalen. Dus rende ik van afspraak naar deadline. Leefde ik van weekend naar vakantie. Echt tot rust komen lukte alleen als ik ziek op bed lag.

 

Ik was ervan overtuigd dat de druk minder zou worden na mijn studie. Maar de druk werd juist hoger. In een poging de druk te verlagen gooide ik alles in de strijd. Er is geen productiviteit-hack die ik niet heb geprobeerd. Van koud douchen en habits tracken tot om 5 uur ’s morgens opstaan en boter in mijn ochtendkoffie.

 

Helaas werd de to do lijst nog steeds niet korter. En de stress niet minder. Ik voelde me een enorme mislukking. Het werd zelfs zo heftig dat ik op een novemberdag door mijn benen zakte. ‘Ik werk het beste onder druk’ had me gebroken.

Ik verlangde intens naar rust. Mijn laptop dichtklappen zonder schuldgevoel. Naar bed gaan zonder stress. Wakker worden zonder haast. Ontspannen zónder alcohol. Ik wilde léven in plaats van mezelf door het leven worstelen.

In 2018 startte ik als zelfstandig ondernemer. Voor het eerst in mijn leven had ik minder haast. Maar het voelde oneerlijk. Ik wilde niet geloven dat ondernemerschap de enige manier was om minder haast te ervaren.

 

Fast forward die jaar later. Een klant worstelde met overzicht aanbrengen in de chaos. Tijdens een coachsessie aan het Gardameer in Italië bedacht ik een stappenplan om hem te helpen. Het werkte. Zijn vriendin appte zelfs om te laten weten dat ze hem nog nooit zo gestructureerd en productief had gezien!

Dit stappenplan bleek het missende stukje te zijn waar ik naar op zoek was. Eindelijk wist ik precies wat ik moest doen om overzicht aan te brengen (zonder veel meer te moeten doen). Ik vond (of eigenlijk creëerde) de rust waar ik zo naar verlangde. Rust, ontspanning, voldoening en veel meer genieten. 

Dit was bijna te mooi om waar te zijn. Maar dat was het niet, want het stappenplan werkte niet alleen voor mij. Het werkte voor nog veel meer mensen in allerlei verschillende situaties. Zowel studenten, werknemers als ondernemers. Chronisch ziek, neurodivergent of volledig able bodied. De Master Jar methode was geboren en had zich al snel bewezen. 

 

Niet veel later richtte ik de Master Jar als bedrijf op met als missie: Meer mensen helpen aan overzicht, rust, ontspanning en voldoening. En dat is waar ik - naast enorm genieten van het leven met mijn gezin - iedere dag aan werk.

Klaar om jouw eigen plan te trekken?

Als jij je in het bovenstaande verhaal herkent, dan gaan mijn cursussen jou 100% zeker helpen.

bottom of page